Werkvormen

Creatief coachen:

  • creatief aan de slag met verschillende natuurlijke materialen
  • schrijven/poëzie
  • schilderen
  • kleien
  • Collages maken
  • Kunst kijken en analyseren
  • Tekenen

Begrijpen doe je niet met je hoofd maar met je handen

Zinvol Tekenen:

Zinvol Tekenen is tekenspel voor de ontwikkeling van de emotionele, sociale en cognitieve intelligentie.

Zie pagina Zinvol Tekenen (onder kopje Werkvormen) voor meer informatie

Natuurcoaching:

Ben jij een buitenmens, dan gaan we het bos in, wandelen een eind en gebruiken materialen en symbolen uit het bos om tot rust te komen en tot nieuwe inzichten!

Zie pagina natuurcaching (onder kopje Werkvormen) voor meer informatie.

Yoga coaching jongeren:

Yoga voor jongeren is coaching met behulp van yoga, meditatie, mindfulness en creativiteit. Persoonlijke begeleiding helemaal afgestemd op jou hulpvraag en behoefte! Gerichte houdingen en oefeningen om op een diepere laag iets in beweging te zetten en helder te krijgen. Dit kan ook samen met een vriend(in). Gaan jullie samen het avontuur aan?

Zie pagina; yoga coaching (onder kopje Werkvormen) voor meer informatie.

Landschappen: visueel gesprek

Hier gaan we aan de hand van vele landschappen en materialen zichtbaar laten maken wat er van binnen speelt en je hulpvraag onderzoeken en uitspitten.

Het proces  staat bij mij voorop, het resultaat volgt altijd vanzelf. Als je iets in beweging zet, weet je niet waar het heen wil stromen. Je kunt wel een doel en een wens hebben, maar de weg er naar toe kan wel eens heel verrassend zijn en anders dan je had gedacht.

Daarom werk ik procesgericht en ervaringsgericht. Wij leren alleen door alles zelf te ervaren, met al onze zintuigen, dat is de waardevolste en meest logische vorm waar we het meest van leren.

Alle vormen zijn een proces van zelfontwikkeling, zelfkennis en dichter bij jeZelf komen. De vormen spiegelen de ware jij in het echte leven. Deze werk vormen laten van buiten zien, wat er van binnen speelt.

Voel je welkom bij Jou ontdekkingstocht! Ik heb zin om Jou te leren kennen! 😊

Liefs Rilana