Voor wie?

Kinderen en jongeren (vanaf 9 jaar)

  • die niet lekker in hun vel zitten en vast lopen met zichzelf.
  • die hooggevoelig zijn en daarmee om wil leren gaan.
  • die een luisterend oor nodig hebben of hun verhaal willen delen
  • die snel overprikkeld zijn. (vol hoofd / lichamelijk klachten / erg moe / somber / heftige emoties / piekeren )
  • die samen willen onderzoeken wie ze zijn, wat ze nodig hebben en hoe het werkt voor hun. Zodat ze steviger staan, zichzelf meer gaan waarderen en keuzes maken die bij hun passen.
  • die een verlies hebben geleden en rouwbegeleiding nodig hebben om hiermee om te kunnen gaan. (denk aan scheiding, verhuizing, verlies van dierbaar persoon of huisdier, einde van een relatie, adoptie, ontslag)
  • die heel graag beter in hun kracht willen komen te staan, verbonden met je zelf en je hart te volgen. Leren te staan voor en uitdragen wie JIJ bent! Zonder de oordelen en meningen van anderen!

Je gaat samen met mij onderzoeken, beleven, ontdekken, voelen, creëren en een stevige bodem maken. Als je een zaadje plant en je wil het laten groeien, moet je geduld hebben, het blijven voeden en liefde en aandacht geven, totdat het stevig genoeg staat en langzaam open kan bloeien!

Herinneren wie je diep vanbinnen bent en ontdekken wat jij voor voeding nodig bent om weer dicht bij jezelf te komen en je fijn te voelen! Wat zijn jouw krachten en kwaliteiten? Wat heb jij nodig? Hoe werkt het bij jou en hoe werkt het bij de ander? Wie ben jij?

Bloem die vol vertrouwen groeit

Ayana biedt je een veilige plek om aan jezelf te werken en dingen te verwerken. Zodat jij jezelf leert kennen en gaat ontdekken wat jij nodig bent om jezelf te zijn. Leren staan voor wie jij bent, wat jij wil en waar jij behoefte aan hebt. (jouw voeding)

Je kunt blokkades en patronen ontwikkelen doordat je jezelf onderweg verloren bent of een dierbare of door een vervelende situatie. Belangrijk is dat je jezelf weer herpakt, zodat je weer ruimte krijgt om verder te kunnen in jouw ontwikkeling. Dat het weer kan stromen. Vol vertrouwen en in jouw eigen kracht kan staan.

Helemaal perfect, precies zoals je bent!

Liefs Rilana