Blog

Geluksmomentjes

Soms zijn er van die momenten dat je ineens diep geraakt wordt. Een gevoel van warmte, ontroering, een tinteling door je hele lijf, een gevoel van intens geluk in dit moment.

Een moment van het horen van een muziekstuk dat je raakt, de warmte van de zon op je gezicht, een oogcontact, een gevoel, een geur, een inzicht, een beweging, een golf van liefde die door je hele Zijn stroomt, een diepe verbinding.

Zo’n geluksmomentje dat alles even aanraakt, je zintuigen streelt en je raakt tot in het diepste van je kern.

Zo’n moment waarin je helemaal weg zakt, die elke vezel in je lijf voedt. Dat van binnen van alles in beweging zet, in stilte, de diepte in gaat en die je intens doorvoelt. En wil blijven voelen, voor altijd.

Zo’n momentje dat als je er later aan terug denkt, (het weer oproept, weer naar toe gaat in je gedachten)….. je direct verbindt met dat gevoel, die kracht! Die herkenning en herinnering waarbij je hart een sprongetje maakt en je de warmte ervan in je lijf voelt en er een glimlach van ontroering op je gezicht verschijnt!

Een staat van Zijn, in het moment, totale overgave aan de stroom van liefde. Liefde die er altijd is, in jeZelf! Diep weggestopt misschien, maar die soms ineens onverwachts aangeraakt wordt en van alles in je wakker maakt.

Hoe lang is het geleden dat jij zo’n geluksmoment hebt meegemaakt dat iets in je wakker heeft gemaakt?

Wil jij ontdekken wat jij nodig hebt om bij dat stukje Zelfliefde te komen?

Voel je welkom en neem contact met me op. Dan kijk ik met je mee welke vorm nodig is om jou die liefde te laten ervaren vanuit het diepste van je Zijn.

Liefs Rilana