Even voorstellen

Mijn naam is Rilana. Om maar gelijk met de deur in huis te vallen, ik ben een voeler, alles komt bij mij binnen, via het voelen. En dan duurt het even voordat het mijn hersenen heeft bereikt. Dat heeft heel veel voordelen maar kan ook knap lastig zijn als je niet weet hoe dat werkt. Het voordeel is dat je anderen en een situatie snel aan kunt voelen. Het nadeel is dat je alles binnen kunt laten komen en snel overprikkeld raakt, als je je er niet van bewust bent wat er gebeurt en niet in je kracht staat.

Mindfulness, Yoga en Coaching hebben me geholpen om hier mee om te gaan en mezelf terug te vinden. Bewust te worden van wie ik ben en wat ik nodig heb. Ik heb heel veel over mezelf geleerd. Dat doe ik trouwens nog elke dag ūüôā Zelfreflectie, zelfontwikkeling of zelfkennis noem je dat. Dat helpt me om dingen helder te krijgen, door niet te oordelen en overal lessen uit te halen. Dat is heel waardevol, wil je jezelf begrijpen en de wereld om je heen.

Ook heb ik geleerd om van mezelf te houden, precies zoals ik ben. Mezelf te accepteren met al mijn kwalen, gevoeligheden en enthousiasme. Ik durf me nu kwetsbaar op te stellen en open en eerlijk te zijn naar anderen.

Ik ben heel makkelijk in de omgang, oordeel niet, vindt niks te gek en ben vaak erg enthousiast! Als Coach beweeg ik met jou mee, waar je ook naar toe gaat, jij gaat het doen! Ik sta liefdevol naast je en verwonder met je mee. Spiegel je, begeleid je, zie je en accepteer je, precies zoals je bent!

Ik ben gek op de natuur, water, bos, strand, heerlijk! Ik fotografeer graag. Heb mijn eigen minibieb met kinderzwerfboeken aan huis en verf zwerfstenen. Die van mij noem ik SpreadLoveStones. Dit vindt je terug op Instagram waar ik ook een pagina heb van praktijk Ayana .

Spreadlovestone

Mijn visie is dat je alleen maar leert door zelf te ervaren en door naar buiten te brengen wat er vanbinnen in je leeft! Vanuit jezelf gaan handelen en leven! Daarom werk je bij Ayana met creatieve werkvormen zonder thema, maar helemaal vanuit je diepste Zelf, laten ontstaan wat zichtbaar wil worden.

Blauwe Meer Dwingeloo

Dit is wat ik op werk- en opleidings gebied heb gedaan en waar mijn kennis en ervaring ligt:

Ik ben in 2014 Praktijk Ayana in Dwingeloo gestart waarin ik kinderen en hun ouders begeleidt heb. Ook heb ik  kinder- en volwassenyoga gegeven.
Ik ben ervaringsdeskundige en gespecialiseerd in fijngevoeligheid.

* In 2014 heb ik de opleiding¬†Nieuwetijdskindercoach¬†afgerond bij¬†HSP instituut ‚ÄėAshana Education‚Äô in Tegelen.
* In 2015 heb ik bij ‚ÄėArterre opleidingen Holistische Kinderyoga‚Äô, mijn diploma voor¬†Kinderyoga docente¬†gehaald in Zwolle. Daarnaast heb ik bij Arterre de module¬†Meditatie & Mindfulness¬†voor kinderen volbracht.
* In 2016 heb ik mijn certificaat bij Simone van Vliet gehaald voor kindermassage.
* In 2018 heb ik de module voor Creatieve kindercoach af bij Jip & Jan Acedemie in Almere afgerond.
* In 2018 heb ik de jaaropleiding Zinvol Tekenen bij Marijke Sluijter in Culemborg afgerond.
*In 2019 heb ik de¬†Nascholing kunsteducatie:¬†‚ÄúOok kunstenaars koken met water‚ÄĚ met Sabine Plamper en Titia Sprey van ‚ÄėBegrijpen met je handen‚Äô in Amsterdam afgerond. * Training Landschappen bij Lieverdeliefste, visueel gesprek

* Van februari 2021 tot maart 2022 was ik in dienst bij Praktijk Dreamcloud als coach/ambulant begeleider.

Naast Atelier Ayana heb ik bij Kindercentrum De Buitenhoeve in Eesveen gewerkt. Bij de Buitenhoeve heb ik leren observeren en vandaaruit meebewegen in de flow van het kind. De ander echt zi√©n!
Zorgen voor een omgeving en materialen die de nieuwsgierigheid opwekken om in beweging te komen, om te ontwikkelen, met het volste vertrouwen in je eigen kunnen.